Rólunk

Helyszíni zárnyitás, zárcsere, zárszerelés, zárszerviz gyorsszolgálat Budapest kerületeiben!


Üdvözlöm Önt a honlapunkon!

Fehérvári Levente, a Kulcsember Gyorsszerviz Kft. ügyvezetője vagyok.

Cégem több mint tíz éve alakult, de azt megelőzően is a zárszerviz szakmában dolgoztam, így sokéves szakmai és zárszerelési gyakorlati tapasztalattal rendelkezem.

Magam és kollégáim szaktudását folyamatosan fejlesztem, hisz ez a garanciája annak, hogy minőségi munkát tudjunk végezni az Önök számára.

Célom, hogy a Kulcsember Gyorsszerviz Kft. hosszú távon, szakmailag az újdonságokat követve, ügyfeleink megelégedésére, kiválóan működjön a zárcsere, zárszerviz, zárszerelés, zárnyitás szolgáltatói szférában, anélkül, hogy akár egyetlen egy ügyfélének is rossz tapasztalata lenne.

Zárszerviz garanciával

Zárnyitás, zárcsere, zárszerviz gyorsszolgálat Budapesten garanciávalCégünk nem a legolcsóbban kínálja a szolgáltatásait, ugyanis azon kevesek közé tartozunk a szakmában, akik valódi, hosszú távra szóló garanciát vállalnak a beépített zárakra és az elvégzett zárszerelési munkára.

A cégünk által forgalmazott termékekre, zárakra ugyanis egy év gyorsszolgálati garanciát vállalunk, amit szigorúan be is tartunk!

A nagy átlaggal szemben mi nem dolgozunk “feketén”. Napra pontosan nyilvántartjuk az elvégzett munka időpontját és azt, hogy hol, hová, milyen általunk forgalmazott zárat, zárbetétet szereltünk be.

Zárszerviz díjmentes kiszállással

Zárcsere, zárnyitás, zárszerelés, zárszerviz Budapest díjmentes kiszállással.Kiválóan felszerelt zárszerviz műhelyautókban az alapminőségűtől a felsőkategóriás zárakig minden megtalálható, hogy ügyfeleink a helyszínen tudjanak választani zártípus, ár és minőség tekintetében egyaránt.

Amennyiben Ön véleményt kér tőlünk, javaslatot adunk a legoptimálisabb megoldásra a körülményeket, az ajtó állapotát és az Ön vagyonbiztonságát figyelembe véve.

A kiszállási időt úgy határozzuk meg, hogy a bejövő hívástól számított legrövidebb időn belül kiérjünk a helyszínre.

Több tényezőt is figyelembe veszünk az érkezési idő meghatározásában:

    • a kialakult helyzet súlyosságát
    • műhelyautónk távolságát az adott címtől
    • az elvégzendő munka várható időtartamát

Minden esetben prioritást élveznek a sürgős ajtózárnyitások, hiszen sok esetben emberi életek múlhatnak a gyors kiérkezésen és a szakszerű zárszerelő munkán.

Hívjon minket bizalommal! 

Fehérvári Levente ügyvezető
Kulcsember Gyorsszerviz Kft.
Telefon: 06 70 609-2692
E-mail: kulcsszaki.budapest(kukac)gmail.com


Kerületek, ahol elérhet minket:

I. kerület: https://ajtonyitas-zarcsere-zarszerviz-1-kerulet.hu/

II. kerület: https://ajtonyitas-zarcsere-zarszerviz-2-kerulet.hu/

III. kerület: https://ajtonyitas-zarcsere-zarszerviz-3-kerulet.hu/

stb., stb…

De nem soroljuk tovább, itt megtalálja az összes kerületet, ahol jelen vagyunk:
https://zarcserezarszerviz-budapest.hu/budapest-keruletek/